Spletna stran uporablja le piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje.     več o piškotkih...

 

info: 041/401-884
 
 

Splošni pogoji poslovanja

Vsi podatki na tej spletni strani so le informativnega značaja, zato ne morejo nadomestiti informacij na embalaži. Informacije na spletni strani ne nadomestijo in ne zamenjajo navodil, ki vam jih da zdravnik ali specialist.

Informacije na teh spletnih straneh niso namenjene ugotavljanju zdravstvenih težav ali predpisovanju zdravil ali medicinskih pripomočkov. Preden uporabite izdelke Comvita, pozorno preberite navodilo za uporabo na embalaži. Posvetujte se z zdravnikom ali farmacevtom, če ste v dvomih glede uporabe izdelkov Comvita.

Informacije na tej spletni strani niso nadomestilo za strokovno medicinsko svetovanje in oskrbo. Ne priporočamo ljudem, da prenehate jemati predpisana zdravila ali prenehate obiskovati svojega zdravnika. V kolikor se v času uživanja izdelkov Comvita pojavijo kakršni koli negativni simptomi ali reakcije in ne prenehajo, se posvetujte s svojim zdravnikom. Naš namen je povečati ozaveščenost o potencialnih zdravilnih lastnostnih Manuka medu, cvetnega prahu, kompleksa iz oljčnih listov in Omega-3. Nudimo informacije ljudem, ki so zainteresirani za homeopatske načine zdravljenja in ljudem, ki želijo izkoristiti prednosti izdelka, ki je vzbudil pozornost številnim mednarodnim raziskovalcem.

Manukahoney je spletna trgovina. Podjetje MTD 3000 d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da redno pregledujete Pogoje poslovanja in spremljate morebitne spremembe. Pogoji poslovanja se lahko spreminjajo brez predhodnih obvestil in pričnejo veljati takoj po objavi na spletni strani www.manukahoney.si.
Vaše naročilo pomeni, da ste seznanjeni s pogoji poslovanja na naši spletni strani in da se z njimi strinjate.
Vaši podatki bodo shranjeni v bazo spletne trgovine in na strežniku podjetja MTD 3000 d.o.o. z omejenim dostopom.
Za podatke, ki nam jih posredujete, jamčite da so točni in veljavni. Spremembo vaših podatkov nam lahko sporočite na e-mail: info@manukahoney.si
Vse cene v spletni trgovini veljajo do naslednje objave novega cenika.

Naročanje

Da izdelek naročite, je potrebno klikniti na gumb “V košarico”. Vsebino košarice lahko kadarkoli pogledate, jo spreminjate in izdelke tudi izbrišete. Vrednost košarice se sproti sešteva. Ko v košarici izpolnite vaše podatke, lahko oddate naročilo. Po oddanem naročilu prejmete na vaš naslov potrdilo o naročilu. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš e-mail. Naročilo oz. pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.
Potrošnik nima posebnih stroškov z naročilom preko spleta.

Cena in veljavnost ponudb

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Kljub skrbi, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko poročilo o potrditvi naročila). Od tega trenutka so cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. Vse cene so v evrih in vključujejo DDV.

Računi in hranjenje podatkov

Cena blaga na računu velja po ceniku, ki je veljal na dan naročila blaga. Račun prejme kupec ob prejemu blaga. Vse dokumente, pogodbe, račune v enem izvodu pošljemo kupcu v elektronski obliki in/ali na papirju, en izvod na papirju in/ali v računalniški obliki pa se hrani na sedežu podjetja MTD 3000 d.o.o. Vsi dokumenti, pogodbe, računi so napisani v slovenskem jeziku, razen v primeru, kadar kupec izrazi željo, da je dokument napisan v tujem jeziku oziroma pri mednarodnem sodelovanju.

Način plačila

Po predračunu.

Dostava in stroški dostave

Pošiljko boste prejeli v 2-5 delovnih dneh od datuma plačila. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Cenik za dostavo (že z DDV):
Dostava se obračuna 3,50 €.

Pošta Slovenije ob dostavi obračuna svojo provizijo:
Plačilo po povzetju
Nakup do 98 € .......0,98 €
Nakup nad 98 € .....1% vrednosti

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Za odpoved naročila veljajo določila splošnih pogojev in veljavna zakonska določila o vračilu blaga. Za vračilo blaga se uporabljajo določila 43. člena Zakona o varstvu potrošnikov, ki določa:
“Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh podjetju pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je bila poštna pošiljka oddana v roku. Ta rok začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga.” Po sporočilu o odstopu mora kupec izdelek vrniti najkasneje v tridesetih (30) dneh. Vrnitev blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za odstop od pogodbe.
Kupec odstop od pogodbe sporoči po pošti na naslov MTD 3000 d.o.o., Koroška c. 2, 4000 Kranj ali na kontaktni elektronski poštni naslov: info@manukahoney.si. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Ponudnik vrne celotno kupnino, poštne stroške in stroške provizije najkasneje v roku 30-ih dni od prejetja odstopa od pogodbe. Strošek vračila blaga pri odstopu od pogodbe bremeni potrošnika.

 

Ste alergični na cvetni prah?

Kmalu v prodaji odlična rešitev za vas! Cvetni prah koristno vpliva na odpornost organizma pri alergijah. Terapija s cvetnim prahom je vedno bolj pogosta. Prvi so jo pričeli uporabljati Angleži. Tako zdravljenje se pogosto poimenuje desenzibilizacija (odprava preobčutljivosti). V majhnih količinah dodajamo cvetni prah organizmu in tako dosežemo, da se organizem oziroma imunski sistem počasi navajata na nezaželene snovi v telesu. S tem se ustavi proizvajanje protiteles (histamina), ki povzroči alergijske reakcije. Tako je organizem pripravljen, da ne pride do hiper reakcij. Cvetni prah je izredno koristen tudi pri prebavi, stresu, splošnemu dobremu počutju, nezaželenem PMS pri ženskah, ...

 

HUNI®XA ManukaHoney

Čeprav se je med uporabljal za lepoto že stoletja, pa ni vsak med pridelan enako. Preboj v raziskavah je Comvita dosegla z ekipo znanstvenikov z Inštituta za inovacije v biotehnologiji iz Univerze v Aucklandu. Dokazali so, da posebna mešanica Manuka medu vsebuje aktivne sestavine, ki pomagajo upočasniti znake staranja. To so poimenovali HUNI®XA. Spodbuja proizvajanje naravnega kolagena in elastina v koži. Koža zgleda čvrsta in napeta. Vsi izdelki so 100% naravni.

 

Vir zdravja že tisočletja

Comvita® kompleks iz oljčnih listov (Olive Leaf Extract) ne vsebuje umetnih arom, barvil, konzervansov, alkohola, sladkorja, laktoze, škroba, kvasa, glutena in živalskih proizvodov.

 

Vas boli in peče v grlu?

Težko požirate? Govorite? Pastile Comvita z Manuka medom UMF 10+ blagodejno vplivajo na razbolelo grlo. So z okusom zvezdnatega janeža, oljčnih listov in limone. Propolis dodatno poskrbi za lajšanje simptomov. Poglejte našo ponudbo izdelkov Winter Wellness in poskusite združeno moč narave, ki poskrbi za vaše zdravje.

 
 
  MTD3000 (c) 2012