Spletna stran uporablja le piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje.     več o piškotkih...

 

info: 041/401-884
 
 

Varovanje podatkov in zasebnost

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. S potrdilom nakupa dovoljujete, da MTD 3000 d.o.o. z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in z namenom obveščanja vodi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki neomejeno časovno obdobje. MTD 3000 d.o.o. zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004).

Kot kupec lahko kadarkoli po elektronski pošti zahtevate, da v roku 15 dni trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja. O tem vas bomo v nadaljnjih petih dneh po elektronski pošti obvestili.

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko spletne strani www.manukahoney.si v celoti ostali v lasti podjetja MTD 3000 d.o.o. in bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila, internih tržnih raziskav, obveščanja strank o novostih na spletni strani, obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

Piškotki na manukahoney.si

Naše spletne strani in aplikacije uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna datoteka črk in številk, ki se prenese na vaš računalnik, ko obiščete spletno stran. Piškotki sami po sebi ne prepoznajo individualnega uporabnika, pač pa terminalno opremo (računalnik, mobilna naprava), ki je bila uporabljena pri dostopu.

Na "manukahoney.si" uporabljamo le piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani, se vedno naložijo in se zbrišejo po zaključku seje. V piškotkih ne shranjujemo vaših osebnih podatkov. Piškotke lahko z vaše terminalne opreme seveda kadarkoli zbrišete tudi sami.

Stran: www.manukahoney.si
Ime piškotka: PHPSESSID
Namen: Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami ter za shranjevanje vsebine nakupovalne košarice. Izbriše se, ko zaprete brskalnik.

Zavezujemo se, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »pomoč« (»help«) vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere spletne strani morda ne bodo delovale pravilno.

 

HUNI®XA ManukaHoney

Čeprav se je med uporabljal za lepoto že stoletja, pa ni vsak med pridelan enako. Preboj v raziskavah je Comvita dosegla z ekipo znanstvenikov z Inštituta za inovacije v biotehnologiji iz Univerze v Aucklandu. Dokazali so, da posebna mešanica Manuka medu vsebuje aktivne sestavine, ki pomagajo upočasniti znake staranja. To so poimenovali HUNI®XA. Spodbuja proizvajanje naravnega kolagena in elastina v koži. Koža zgleda čvrsta in napeta. Vsi izdelki so 100% naravni.

 

Winter Wellness otroški sirup

Naj ostane vaš otrok tudi pozimi zdrav in zadovoljen. Ponudite mu najboljše iz narave, žličko polno zdravja. Vsak dan!

 
 
  MTD3000 (c) 2012