Spletna stran uporablja le piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje.     več o piškotkih...

 

info: 041/401-884
 
 

Medihoney™

Z uporabo Comvita® Medihoney™ blagovne znamke boste dobili kvalitetne proizvode, ki so preverjeni in testirani pod strogo farmacevtsko kontrolo. Z raziskavami so ugotovili, da ima med iz vrste Leptospermum species (Manuka grm je eden izmed njih) posebne karakteristike in je idealen za uporabo pri oskrbi ran.

V dokumentu Medihony Case Study Booklet si lahko preberete več o uporabi Comvita® izdelkov iz linije Medihoney™ za oskrbo ran in terapevtsko nego kože.

prenesi datoteko...


 
Medihoney™ Antibacterial Wound Gel
Medihoney antibakterijski gel za rane

Medicinski pripomoček,
v pakiranju je 25 g gela

13,50 €
 
Medihoney™ Derma Cream
Medihoney derma krema

Medicinski pripomoček,
v pakiranju je 50 g kreme

13,50 €
 
Medihoney™ Gentle Body Lotion

Medicinski pripomoček,
v pakiranju je 200 ml

15,40 €
 

 
Medihoney™ Gentle Body Wash

Medicinski pripomoček,
v pakiranju je 200 ml

15,40 €
 
   
 

HUNI®XA ManukaHoney

Čeprav se je med uporabljal za lepoto že stoletja, pa ni vsak med pridelan enako. Preboj v raziskavah je Comvita dosegla z ekipo znanstvenikov z Inštituta za inovacije v biotehnologiji iz Univerze v Aucklandu. Dokazali so, da posebna mešanica Manuka medu vsebuje aktivne sestavine, ki pomagajo upočasniti znake staranja. To so poimenovali HUNI®XA. Spodbuja proizvajanje naravnega kolagena in elastina v koži. Koža zgleda čvrsta in napeta. Vsi izdelki so 100% naravni.

 

Vir zdravja že tisočletja

Comvita® kompleks iz oljčnih listov (Olive Leaf Extract) ne vsebuje umetnih arom, barvil, konzervansov, alkohola, sladkorja, laktoze, škroba, kvasa, glutena in živalskih proizvodov.

 
  MTD3000 (c) 2012