Spletna stran uporablja le piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje.     več o piškotkih...

 

info: 041/401-884
 
 

UMF® Manuka Honey – UMF® Manuka med

Comvita® Manuka med vsebuje naravne polifenolne antioksidante. Le-ti preprečujejo nastanek in zavirajo razvoj mnogih kroničnih bolezni, ki jih povzročajo prosti radikali. Manuka med se uporablja pri različnih vrstah ran, pri opeklinah, pomaga pri artritisu in aknah, pri problemih z dlesnimi, blaži rane, nastale pri ugrizih ali pikih živali, blagodejno deluje na boleče grlo ter je predvsem učinkovit za vsakodnevno pomoč celotnemu imunskemu sistemu.

 
UMF 10+ Manuka Honey

Manuka med
250 g

38,00 €
 
UMF 15+ Manuka Honey

Manuka med
250 g

63,00 €
 
UMF 10+ Manuka Honey

Manuka med
500 g

64,00 €
 

 
UMF 18+ Manuka Honey

Manuka med
250 g

98,50 €
   
UMF 20+ Manuka Honey

Manuka med
250 g

126,00 €
   
 

Vas boli in peče v grlu?

Težko požirate? Govorite? Pastile Comvita z Manuka medom UMF 10+ blagodejno vplivajo na razbolelo grlo. So z okusom zvezdnatega janeža, oljčnih listov in limone. Propolis dodatno poskrbi za lajšanje simptomov. Poglejte našo ponudbo izdelkov Winter Wellness in poskusite združeno moč narave, ki poskrbi za vaše zdravje.

 

Vir zdravja že tisočletja

Comvita® kompleks iz oljčnih listov (Olive Leaf Extract) ne vsebuje umetnih arom, barvil, konzervansov, alkohola, sladkorja, laktoze, škroba, kvasa, glutena in živalskih proizvodov.

 

Ste alergični na cvetni prah?

Kmalu v prodaji odlična rešitev za vas! Cvetni prah koristno vpliva na odpornost organizma pri alergijah. Terapija s cvetnim prahom je vedno bolj pogosta. Prvi so jo pričeli uporabljati Angleži. Tako zdravljenje se pogosto poimenuje desenzibilizacija (odprava preobčutljivosti). V majhnih količinah dodajamo cvetni prah organizmu in tako dosežemo, da se organizem oziroma imunski sistem počasi navajata na nezaželene snovi v telesu. S tem se ustavi proizvajanje protiteles (histamina), ki povzroči alergijske reakcije. Tako je organizem pripravljen, da ne pride do hiper reakcij. Cvetni prah je izredno koristen tudi pri prebavi, stresu, splošnemu dobremu počutju, nezaželenem PMS pri ženskah, ...

 
  MTD3000 (c) 2012