Spletna stran uporablja le piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje.     več o piškotkih...

 

info: 041/401-884
 
 
UMF 18+ Manuka Honey

Manuka med, 250g

 

Comvita UMF 18 + Manuka Med izvira iz Nove Zelandije in je že dolgo cenjen zaradi svojih zdravilnih učinkovin:

• izboljšuje delovanje prebavnega sistema
• skrbi za vsakdanje notranje ravnovesje
• pomirja
• je vir zdravih fenolnih antioksidantov

Čisti novozelandski Manuka Med – UMF 18+. Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov.

Novozelandski Manuka med je zaradi svojih zdravilnih učinkov že dolgo zelo cenjen. Manuka med, ki ga pridobivajo samo iz Manuka grma, je priznan po celem svetu, zaradi svojih edinstvenih lastnosti, ki pomagajo pri prebavnih obolenjih.
Manuka Med ima posebno UMF lastnost. UMF pomeni »Unique Manuka Factor«, standardizirana oznaka, ki meri protibakterijsko moč, ki je prisotna na različnih ravneh medu.

Vzemite 10g (1-2 čajni žlički) štirikrat dnevno.
Pri prebavnih motnjah: vzemite 1 čajno žličko 30 minut pred obrokom, na tešče

Lahko se uporablja tudi kot okusni namaz. Glede na želeno teksturo izdelek segrejte, da ga zmehčate ali postavite v hladilnik, da se strdi.

Izdelek ni primeren za otroke pod 1 letom starosti.

deklaracija


98,50 €

 

Oglejte si še ostale produkte Comvita®:
 
Otroške lizike

Aroma limone
10 lizik

9,60 €
 
Medihoney™ Antibacterial Wound Gel
Medihoney antibakterijski gel za rane

Medicinski pripomoček,
v pakiranju je 25 g gela

13,50 €
   
 

Vas boli in peče v grlu?

Težko požirate? Govorite? Pastile Comvita z Manuka medom UMF 10+ blagodejno vplivajo na razbolelo grlo. So z okusom zvezdnatega janeža, oljčnih listov in limone. Propolis dodatno poskrbi za lajšanje simptomov. Poglejte našo ponudbo izdelkov Winter Wellness in poskusite združeno moč narave, ki poskrbi za vaše zdravje.

 

Ste alergični na cvetni prah?

Kmalu v prodaji odlična rešitev za vas! Cvetni prah koristno vpliva na odpornost organizma pri alergijah. Terapija s cvetnim prahom je vedno bolj pogosta. Prvi so jo pričeli uporabljati Angleži. Tako zdravljenje se pogosto poimenuje desenzibilizacija (odprava preobčutljivosti). V majhnih količinah dodajamo cvetni prah organizmu in tako dosežemo, da se organizem oziroma imunski sistem počasi navajata na nezaželene snovi v telesu. S tem se ustavi proizvajanje protiteles (histamina), ki povzroči alergijske reakcije. Tako je organizem pripravljen, da ne pride do hiper reakcij. Cvetni prah je izredno koristen tudi pri prebavi, stresu, splošnemu dobremu počutju, nezaželenem PMS pri ženskah, ...

 
  MTD3000 (c) 2012