Spletna stran uporablja le piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje.     več o piškotkih...

 

info: 041/401-884
 
 
Manuka Honey & Apple Cider Vinegar

Neto količina: 750 ml

 

Comvita® Manuka med & jabolčni kis je narejen iz jabolčnega kisa in je naravno fermentiran iz zrelih novozelandskih jabolk in ima dodan Manuka med.

Vsestranski jabolčni kis z manuka medom kljub številnim zdravilnim učinkom ne more ozdraviti težkih bolezni, lahko pa jih pomaga preprečevati. preberite več…

Sestavine: jabolčni kis (80%), novozelandski gozdni med (15%), novozelandski Manuka med – UMF 5+ (5%)

Ne vsebuje umetnih konzervansov in barvil. Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov.

V izdelku so samo najboljše sestavine, je naraven izdelek z minimalnim procesiranjem, zato so ohranjene naravne lastnosti. Rezultat tega so možna manjša odstopanja v okusu in barvi med posameznimi steklenicami. Motni delci so posledica vsebnosti kisa (mati kisa), ki pa ne vplivajo na kvaliteto in varnost izdelka.

Navodila za uporabo: Za okusen topel napitek zmešajte eno jedilno žlico izdelka in čajno žličko Manuka medu v kozarcu tople vode. Za osvežujočo poletno pijačo zmešajte eno jedilno žlico izdelka in čajno žličko Manuka medu v hladni vodi, z ledom in meto. Pripravite lahko tudi preliv za solato, tako da izdelek zmešate s hladno stiskanim oljčnim oljem, limoninim sokom, česnom in svežimi vrtnimi zelišči.

V primeru pojava usedline, izdelek dobro pretresite.

Izdelek ni primeren za otroke pod 1 letom starosti. Izdelka ne uporabljajte, če je pečat kakorkoli poškodovan.

Shranjevati na sobni temperaturi (do 25°C).

deklaracija


12,50 €

 

Oglejte si še ostale produkte Comvita®:
 
Otroške lizike

Aroma limone
10 lizik

9,60 €
 
Medihoney™ Antibacterial Wound Gel
Medihoney antibakterijski gel za rane

Medicinski pripomoček,
v pakiranju je 25 g gela

13,50 €
   
 

Vas boli in peče v grlu?

Težko požirate? Govorite? Pastile Comvita z Manuka medom UMF 10+ blagodejno vplivajo na razbolelo grlo. So z okusom zvezdnatega janeža, oljčnih listov in limone. Propolis dodatno poskrbi za lajšanje simptomov. Poglejte našo ponudbo izdelkov Winter Wellness in poskusite združeno moč narave, ki poskrbi za vaše zdravje.

 

Ste alergični na cvetni prah?

Kmalu v prodaji odlična rešitev za vas! Cvetni prah koristno vpliva na odpornost organizma pri alergijah. Terapija s cvetnim prahom je vedno bolj pogosta. Prvi so jo pričeli uporabljati Angleži. Tako zdravljenje se pogosto poimenuje desenzibilizacija (odprava preobčutljivosti). V majhnih količinah dodajamo cvetni prah organizmu in tako dosežemo, da se organizem oziroma imunski sistem počasi navajata na nezaželene snovi v telesu. S tem se ustavi proizvajanje protiteles (histamina), ki povzroči alergijske reakcije. Tako je organizem pripravljen, da ne pride do hiper reakcij. Cvetni prah je izredno koristen tudi pri prebavi, stresu, splošnemu dobremu počutju, nezaželenem PMS pri ženskah, ...

 
  MTD3000 (c) 2012