Spletna stran uporablja le piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje.     več o piškotkih...

 

info: 041/401-884
 
 
Propolis Oral Spray

20 ml

 

Propolis pršilo za usta
Pomaga pri vzdrževanju ustne higiene. Vsebuje kombinacijo kvalitetnega propolisa, Manuka medu, peperminta, nageljnovih žbic in olja mire.

Uporaba: Razpršite v usta 2-6 krat. Pazite, da vsebine ne razpršite v oči. Pred uporabo dobro pretresite.

Propolis lahko povzroči hude alergijske reakcije. Če pride do draženja ali otekanja ust ali grla, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravstvenim osebjem. Ni primerno za otroke mlajše od dveh let ter nosečnice in doječe matere. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom.


12,80 €

 

Oglejte si še ostale produkte Comvita®:
 
Manuka Honey pastile s propolisom
Pastile za grlo z manuka medom

Aroma kitajskega janeža
12 pastil

6,90 €
   
UMF 15+ Manuka Honey

Manuka med
250 g

63,00 €
 
 

HUNI®XA ManukaHoney

Čeprav se je med uporabljal za lepoto že stoletja, pa ni vsak med pridelan enako. Preboj v raziskavah je Comvita dosegla z ekipo znanstvenikov z Inštituta za inovacije v biotehnologiji iz Univerze v Aucklandu. Dokazali so, da posebna mešanica Manuka medu vsebuje aktivne sestavine, ki pomagajo upočasniti znake staranja. To so poimenovali HUNI®XA. Spodbuja proizvajanje naravnega kolagena in elastina v koži. Koža zgleda čvrsta in napeta. Vsi izdelki so 100% naravni.

 

Vir zdravja že tisočletja

Comvita® kompleks iz oljčnih listov (Olive Leaf Extract) ne vsebuje umetnih arom, barvil, konzervansov, alkohola, sladkorja, laktoze, škroba, kvasa, glutena in živalskih proizvodov.

 
  MTD3000 (c) 2012