Spletna stran uporablja le piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje.     več o piškotkih...

 

info: 041/401-884
 
 
Propolis tablete PFL15

100 žvečljivih tablet

 

Žvečljive Comvita Propolis tablete so najboljši način vnašanja večjih količin Comvita Proprolisa v vaš organizem.

Čebele ga ustvarijo tako, da mešajo naravne drevesne sokove in smolo z encimi, uporabijo pa ga za zaščito panjev pred okužbami. Ti sokovi vsebujejo bioflavonoide. Comvitin PFL pomeni propolis flavonoid raven in se nanaša na vsebnost flavonoidov ki jih najdemo v 2 Propolis tabletah. PFL 15 prinaša vsaj 15 mg propolisovih flavonoidov na 2 tableti.

Priporočena dnevna količina in navodila za uporabo:
• 4-8 tablet dnevno s hrano.

Nosečnice in doječe matere naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Propolis lahko povzroči hude alergijske reakcije. Če pride do draženja ali otekanja ust ali grla, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

deklaracija


17,20 €

 

Oglejte si še ostale produkte Comvita®:
 
Manuka Honey pastile s propolisom
Pastile za grlo z manuka medom

Aroma kitajskega janeža
12 pastil

6,90 €
   
UMF 15+ Manuka Honey

Manuka med
250 g

63,00 €
 
 

HUNI®XA ManukaHoney

Čeprav se je med uporabljal za lepoto že stoletja, pa ni vsak med pridelan enako. Preboj v raziskavah je Comvita dosegla z ekipo znanstvenikov z Inštituta za inovacije v biotehnologiji iz Univerze v Aucklandu. Dokazali so, da posebna mešanica Manuka medu vsebuje aktivne sestavine, ki pomagajo upočasniti znake staranja. To so poimenovali HUNI®XA. Spodbuja proizvajanje naravnega kolagena in elastina v koži. Koža zgleda čvrsta in napeta. Vsi izdelki so 100% naravni.

 

Vir zdravja že tisočletja

Comvita® kompleks iz oljčnih listov (Olive Leaf Extract) ne vsebuje umetnih arom, barvil, konzervansov, alkohola, sladkorja, laktoze, škroba, kvasa, glutena in živalskih proizvodov.

 
  MTD3000 (c) 2012