Spletna stran uporablja le piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje.     več o piškotkih...

 

info: 041/401-884
 
 
Propolis Extrakt PFL15

25 ml

 

Comvita® Propolis Extract je eden od najbolj priljubljenih izdelkov iz linije »Propolis«. Je nežen, topen v vodi in deluje blažilno na grlo. Idealen je za ljudi, ki želijo popolno zdravstveno korist propolisa brez dodanega alkohola.

Podpira imunski sistem in ustno higieno. Garantirana vsebnost flavonoidov.

Priporočena dnevna količina in navodila za uporabo:
Za podporo imunskemu sistemu dvakrat dnevno razredčite 1 ml izdelka z vodo in zaužijte. Za ustno higieno dvakrat dnevno zmešajte 0,5 ml izdelka z 10 ml vode. Z mešanico izpirajte usta ter jo izpljunite ali pogoltnite.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Nosečnice in doječe matere naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Izdelek ni primeren za otroke pod dvema letoma starosti. Propolis lahko povzroči hude alergijske reakcije. Če pride do draženja ali otekanja ust ali grla, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

deklaracija


19,20 €

 

Oglejte si še ostale produkte Comvita®:
 
Manuka Honey pastile s propolisom
Pastile za grlo z manuka medom

Aroma kitajskega janeža
12 pastil

6,90 €
   
UMF 15+ Manuka Honey

Manuka med
250 g

63,00 €
 
 

HUNI®XA ManukaHoney

Čeprav se je med uporabljal za lepoto že stoletja, pa ni vsak med pridelan enako. Preboj v raziskavah je Comvita dosegla z ekipo znanstvenikov z Inštituta za inovacije v biotehnologiji iz Univerze v Aucklandu. Dokazali so, da posebna mešanica Manuka medu vsebuje aktivne sestavine, ki pomagajo upočasniti znake staranja. To so poimenovali HUNI®XA. Spodbuja proizvajanje naravnega kolagena in elastina v koži. Koža zgleda čvrsta in napeta. Vsi izdelki so 100% naravni.

 

Vir zdravja že tisočletja

Comvita® kompleks iz oljčnih listov (Olive Leaf Extract) ne vsebuje umetnih arom, barvil, konzervansov, alkohola, sladkorja, laktoze, škroba, kvasa, glutena in živalskih proizvodov.

 
  MTD3000 (c) 2012