Spletna stran uporablja le piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje.     več o piškotkih...

 

info: 041/401-884
 
 

Manuka med in jabolčni kis

Komercialno pridobljen jabolčni kis je filtriran, pasteriziran in destiliran, da se mu podaljša življenjska doba in je bolj privlačen na pogled za kupce. Ti postopki uničijo skoraj vse zdravilne učinke jabolčnega kisa. Comvita® Manuka med in jabolčni kis je previdno filtriran, da dosežejo maksimalno čistost, vendar še vedno vsebuje naravno usedlino imenovano »mati kisa«. ...

 
Manuka Honey & Apple Cider Vinegar

količina: 750 ml

12,50 €
       
 

HUNI®XA ManukaHoney

Čeprav se je med uporabljal za lepoto že stoletja, pa ni vsak med pridelan enako. Preboj v raziskavah je Comvita dosegla z ekipo znanstvenikov z Inštituta za inovacije v biotehnologiji iz Univerze v Aucklandu. Dokazali so, da posebna mešanica Manuka medu vsebuje aktivne sestavine, ki pomagajo upočasniti znake staranja. To so poimenovali HUNI®XA. Spodbuja proizvajanje naravnega kolagena in elastina v koži. Koža zgleda čvrsta in napeta. Vsi izdelki so 100% naravni.

 

Vir zdravja že tisočletja

Comvita® kompleks iz oljčnih listov (Olive Leaf Extract) ne vsebuje umetnih arom, barvil, konzervansov, alkohola, sladkorja, laktoze, škroba, kvasa, glutena in živalskih proizvodov.

 
  MTD3000 (c) 2012