Spletna stran uporablja le piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje.     več o piškotkih...

 

info: 041/401-884
 
 
Manuka Honey & Apple Cider Vinegar

Neto količina: 750 ml

 

Comvita® Manuka med & jabolčni kis je narejen iz jabolčnega kisa in je naravno fermentiran iz zrelih novozelandskih jabolk in ima dodan Manuka med.

Vsestranski jabolčni kis z manuka medom kljub številnim zdravilnim učinkom ne more ozdraviti težkih bolezni, lahko pa jih pomaga preprečevati. preberite več…

Sestavine: jabolčni kis (80%), novozelandski gozdni med (15%), novozelandski Manuka med – UMF 5+ (5%)

Ne vsebuje umetnih konzervansov in barvil. Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov.

V izdelku so samo najboljše sestavine, je naraven izdelek z minimalnim procesiranjem, zato so ohranjene naravne lastnosti. Rezultat tega so možna manjša odstopanja v okusu in barvi med posameznimi steklenicami. Motni delci so posledica vsebnosti kisa (mati kisa), ki pa ne vplivajo na kvaliteto in varnost izdelka.

Navodila za uporabo: Za okusen topel napitek zmešajte eno jedilno žlico izdelka in čajno žličko Manuka medu v kozarcu tople vode. Za osvežujočo poletno pijačo zmešajte eno jedilno žlico izdelka in čajno žličko Manuka medu v hladni vodi, z ledom in meto. Pripravite lahko tudi preliv za solato, tako da izdelek zmešate s hladno stiskanim oljčnim oljem, limoninim sokom, česnom in svežimi vrtnimi zelišči.

V primeru pojava usedline, izdelek dobro pretresite.

Izdelek ni primeren za otroke pod 1 letom starosti. Izdelka ne uporabljajte, če je pečat kakorkoli poškodovan.

Shranjevati na sobni temperaturi (do 25°C).

deklaracija


12,50 €

 

Oglejte si še ostale produkte Comvita®:
 
Natural Whitening Toothpaste

Whitening zobna pasta, 100 g

5,50 €
   
UMF 15+ Manuka Honey

Manuka med
250 g

63,00 €
 
 

HUNI®XA ManukaHoney

Čeprav se je med uporabljal za lepoto že stoletja, pa ni vsak med pridelan enako. Preboj v raziskavah je Comvita dosegla z ekipo znanstvenikov z Inštituta za inovacije v biotehnologiji iz Univerze v Aucklandu. Dokazali so, da posebna mešanica Manuka medu vsebuje aktivne sestavine, ki pomagajo upočasniti znake staranja. To so poimenovali HUNI®XA. Spodbuja proizvajanje naravnega kolagena in elastina v koži. Koža zgleda čvrsta in napeta. Vsi izdelki so 100% naravni.

 

Vir zdravja že tisočletja

Comvita® kompleks iz oljčnih listov (Olive Leaf Extract) ne vsebuje umetnih arom, barvil, konzervansov, alkohola, sladkorja, laktoze, škroba, kvasa, glutena in živalskih proizvodov.

 
  MTD3000 (c) 2012