Spletna stran uporablja le piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje.     več o piškotkih...

 

info: 041/401-884
 
 

Winter Wellness

Linija Winter Wellness ima v sebi združeno moč UMF ® Manuka medu, propolisa, oljčne liste in bezgove cvetove. Izdelki Winter Wellness omogočajo lajšanje simptomov ter ščitijo pred okužbami. Celotna linija Winter Wellness ima dodano terapevtsko dozo UMF® 10+ Manuka medu.

   
Otroške lizike

Aroma limone
10 lizik

9,60 €
   

       

 
Manuka Honey pastile s propolisom
Pastile za grlo z manuka medom

Aroma kitajskega janeža
12 pastil

6,90 €
 
Manuka Honey pastile s propolisom
Pastile za grlo z manuka medom

Aroma limone in medu
12 pastil

6,90 €
   
 

Winter Wellness otroški sirup

Naj ostane vaš otrok tudi pozimi zdrav in zadovoljen. Ponudite mu najboljše iz narave, žličko polno zdravja. Vsak dan!

 

Ste alergični na cvetni prah?

Kmalu v prodaji odlična rešitev za vas! Cvetni prah koristno vpliva na odpornost organizma pri alergijah. Terapija s cvetnim prahom je vedno bolj pogosta. Prvi so jo pričeli uporabljati Angleži. Tako zdravljenje se pogosto poimenuje desenzibilizacija (odprava preobčutljivosti). V majhnih količinah dodajamo cvetni prah organizmu in tako dosežemo, da se organizem oziroma imunski sistem počasi navajata na nezaželene snovi v telesu. S tem se ustavi proizvajanje protiteles (histamina), ki povzroči alergijske reakcije. Tako je organizem pripravljen, da ne pride do hiper reakcij. Cvetni prah je izredno koristen tudi pri prebavi, stresu, splošnemu dobremu počutju, nezaželenem PMS pri ženskah, ...

 

Vir zdravja že tisočletja

Comvita® kompleks iz oljčnih listov (Olive Leaf Extract) ne vsebuje umetnih arom, barvil, konzervansov, alkohola, sladkorja, laktoze, škroba, kvasa, glutena in živalskih proizvodov.

 
  MTD3000 (c) 2012