Spletna stran uporablja le piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje.     več o piškotkih...

 

info: 041/401-884
 
 
Sirup z manuka medom in propolisom
Propolisov zeliščni sirup

Neto količina: 200 ml

 

Comvita® Sirup z manuka medom in propolisom je naravna zeliščna formula vse-v-enem za dobro počutje skozi vso zimo. Pomirja suho grlo.

Vsebuje propolis in Manuka med UMF 10+.

Novozelandski Manuka med je že dolgo cenjen zaradi svojih učinkov za ohranjanje zdravja. Propolis vsebuje visoke vrednosti aktivnih bioflavonoidov za krepitev imunskega sistema.

Priporočena dnevna količina in navodila za uporabo:
Odrasli: Vzemite 10 ml (2 čajni žlički) do štirikrat dnevno (40 ml). Otroci nad dvema letoma starosti lahko zaužijejo 5 ml (1 čajno žličko) do štirikrat dnevno (20 ml). Pred uporabo dobro pretresite. Med lahko naravno kristalizira. Za zmehčanje ga rahlo segrejte.
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Nosečnice in doječe matere naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Izdelek ni primeren za otroke pod dvema letoma starosti. Propolis lahko povzroči hude alergijske reakcije. Če pride do draženja ali otekanja ust ali grla, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

deklaracija


21,60 €

 

Oglejte si še ostale produkte Comvita®:
 
Propolis Oral Spray

Propolis pršilo za usta
20ml

12,80 €
 
Natural Whitening Toothpaste

Whitening zobna pasta, 100 g

5,50 €
 
Medihoney™ Gentle Body Lotion

Medicinski pripomoček,
v pakiranju je 200 ml

15,40 €
 
 

Winter Wellness otroški sirup

Naj ostane vaš otrok tudi pozimi zdrav in zadovoljen. Ponudite mu najboljše iz narave, žličko polno zdravja. Vsak dan!

 

Ste alergični na cvetni prah?

Kmalu v prodaji odlična rešitev za vas! Cvetni prah koristno vpliva na odpornost organizma pri alergijah. Terapija s cvetnim prahom je vedno bolj pogosta. Prvi so jo pričeli uporabljati Angleži. Tako zdravljenje se pogosto poimenuje desenzibilizacija (odprava preobčutljivosti). V majhnih količinah dodajamo cvetni prah organizmu in tako dosežemo, da se organizem oziroma imunski sistem počasi navajata na nezaželene snovi v telesu. S tem se ustavi proizvajanje protiteles (histamina), ki povzroči alergijske reakcije. Tako je organizem pripravljen, da ne pride do hiper reakcij. Cvetni prah je izredno koristen tudi pri prebavi, stresu, splošnemu dobremu počutju, nezaželenem PMS pri ženskah, ...

 
  MTD3000 (c) 2012